Klantenservice medewerker

Status: Open
Uren: 20 uur per week
Salaris: €1.040,- (€13,- p.u. bruto)
Locatie: Vanuit huis of op locatie (Heino)

Over de functie

Jij bent op zoek naar een uitdagende functie als medewerker klantenservice. Je staat open voor afwisseling in administratieve taken en klantenservice werkzaamheden. En tot slot wil jij komen werken in een klein maar gezellig team. Dan is de functie medewerker klantenservice bij AnimatieCafé.nl wel iets voor jou!

Werkzaamheden

Je werkt iedere maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 13 uur. Na een kop koffie en een kort praatje met je collega’s ben jij weer klaar voor een nieuwe werkdag!

Je neemt plaats achter je computer en opent je mailbox. Er zijn weer mailtjes binnengekomen van klanten van AnimatieCafé.nl. Het is aan jou de taak om deze klanten vriendelijk te woord te staan via de mail. Je helpt deze klanten met het oplossen van hun problemen, vragen en/of klachten en je handelt geschillen af tussen kopers en verkopers. 

Als medewerker klantenservice heb jij passie voor de klant. Je staat ze graag te woord. In deze functie ben jij de schakel tussen AnimatieCafé.nl, de kopers en de verkopers. Dat maakt deze baan dynamisch en afwisselend.

In deze functie ben jij dus verantwoordelijk voor:

 • Het verwerken van aanvragen en bestellingen;
 • Het oplossen van klachten en/of problemen;
 • Het beantwoorden van vragen van klanten;
 • Het oplossen van geschillen tussen kopers en verkopers;
 • Het afhandelen van facturen en offertes;
 • De vragen, klachten en/of opmerkingen handel je af per mail;
 • Het meedenken aan het verbeteren van AnimatieCafé.nl;

Functie-eisen

 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in de klantenservice;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent sociaal, een teamspeler en zoekt gemakkelijk contact;
 • Ervaring met WordPress is een pré;

Over AnimatieCafé.nl

AnimatieCafé.nl is een online platform dat gebruikers die op zoek zijn naar het laten maken van animaties en gebruikers die animaties kunnen maken dichter bij elkaar brengen. Op AnimatieCafé.nl kan iedereen zich aanmelden als koper of verkoper. Als koper ga je op zoek naar verkopers die jouw wensen uit kunnen laten komen als het om animaties gaat. Als verkoper kan jij jouw diensten aanbieden op AnimatieCafé.nl. Kortom; AnimatieCafé.nl is de website die animatoren en potentiële klanten dichter bij elkaar brengt.

Wat we bieden

Wij bieden een uitdagende functie voor langere onbepaalde tijd. De functie van medewerker klantenservice is fulltime te vervullen vanaf 20 uur per week. De werktijden zijn iedere maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 13 uur.

Wanneer jij zal starten, word je eerst door ons ingewerkt op locatie. Zodra je alle fijne kneepjes in de vingers hebt, kan je ook vanuit huis werken. Er zijn ook diverse doorgroeimogelijkheden. Het salaris van deze functie ligt op de €13,- bruto per uur. 

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact met ons op. Wil jij je graag aanmelden voor deze functie? Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we graag met je in contact.

Direct solliciteren

Solliciteer direct voor bovenstaande vacature!
Wat is je naam?(Vereist)
Wat is je e-mailadres?(Vereist)
Toegestane bestandstypes: doc, docx, pdf

Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet, heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je Shorty's Media & Entertainment Groep en de dochterondernemingen die daar bij horen, toestemming om deze te verwerken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. file size: 3 MB.