PubQuiz Content Creator

Status: Open
Uren: Varieert
Salaris: Varieert; minstens €250,- (+/- €15,- p.u. bruto)
Locatie: Vanuit huis; werktijden zelf te bepalen

Over de functie

Deze functie is op basis van 0 uren. Jij houdt ervan om PubQuizzen te spelen en je vindt alles leuk wat er bij komt kijken als het om PubQuizzen gaat. Voor deze functie ga jij Pubquiz vragen bedenken in diverse categorieën. In PubQuizzen heb je altijd verschillende rondes zoals een algemene ronde, een muziekronde, een geschiedenisronde en nog veel meer. Voor deze rondes ga jij vragen van hoge kwaliteit bedenken. Je weet wat er speelt en je weet de moeilijkheidsgraad van de vragen die je bedenkt. De vragen die jij bedenkt, worden verwerkt in onze PubQuizzen die we verkopen op PartySpellen.nl en op PartySpellen.nl voor Bedrijven.

Werkzaamheden

Je werkt in je eigen tijd aan het bedenken van kwalitatieve en unieke vragen voor onze PubQuizzen. Je duikt het internet in en gaat op zoek naar de laatste ontwikkelingen om de PubQuiz vragen op te baseren. Je houdt van diversiteit en weet bij elke categorie pakkende vragen te bedenken, die de hersens van onze spelers doen laten kraken, maar je zorgt er wel voor dat het haalbare vragen zijn. Je weet deze vragen ook goed en kort te formuleren.

In deze functie ben jij dus verantwoordelijk voor:

  • Het bedenken van unieke en kwalitatieve vragen die wij kunnen gebruiken in onze PubQuizzen;
  • Je weet een PubQuiz in een nieuw en uniek jasje te stoppen;

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent sociaal en een teamspeler;
  • Je bent thuis in het spelen van PubQuizzen;
  • Je bent creatief en denkt in oplossingen;
  • Je kan snel schakelen tussen diverse onderwerpen;
  • Je weet altijd als eerste het laatste nieuws;
  • Je bent flexibel inzetbaar;

Over PartySpellen.nl

PartySpellen.nl is de website waar je naartoe moet als je op zoek bent naar een geschikt spel voor grote groepen. Op PartySpellen.nl bieden wij PubQuizzen aan die na betaling direct gedownload en gespeeld kunnen worden. PartySpellen.nl voor Bedrijven hoort hier ook bij. Op deze website kunnen ondernemers in abonnementsvorm iedere maand een PubQuiz naar keuze bestellen en organiseren in hun eigen onderneming.

Naast het aanbieden van PubQuizzen bedenken wij ook andere diverse soorten spellen die na betaling direct gedownload en gespeeld kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een online mysterie die opgelost moet worden of ‘De Chanteur’ die gespeeld kan worden. Dit spel is afgeleid van het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’.

Wat we bieden

Wij bieden een uitdagende functie voor langere onbepaalde tijde. De functie van PubQuiz Content Creator is vanuit huis te doen in je eigen tijd. Je bepaalt dus zelf je werktijden. Deze functie is ideaal om naast een parttime baan te vervullen.

Wanneer je start met je werkzaamheden, word je eerst door ons ingewerkt op locatie. Zodra jij alle fijne kneepjes in de vingers hebt, kan je vanuit huis werken en je eigen tijden bepalen. Het salaris van deze functie hangt af van hoeveel kwalitatieve vragen jij ons iedere maand geeft. We hebben elke maand minstens 200 nieuwe, kwalitatieve en unieke vragen nodig. Per vraag die je ons opstuurt, verdien jij €1,25 bruto (indien goedgekeurd). Dat is €15,- per uur bruto als jij iedere 5 minuten een vraag bedenkt (richtlijn). Hoe meer vragen jij ons levert, hoe meer jij dus gaat verdienen (afhankelijk van hoeveel vragen we iedere maand nodig hebben).

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact met ons op. Wil jij je graag aanmelden voor deze functie? Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we graag met je in contact.

Direct solliciteren

Solliciteer direct voor bovenstaande vacature!
Wat is je naam?(Vereist)
Wat is je e-mailadres?(Vereist)
Toegestane bestandstypes: doc, docx, pdf

Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet, heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je Shorty's Media & Entertainment Groep en de dochterondernemingen die daar bij horen, toestemming om deze te verwerken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. file size: 3 MB.